Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Откриват борсите за учебни материали в София

Снимка: БГНЕС

В Националния дворец на културата ще бъде открита борса за учебници. За първи път книжарницата ще бъде разположена в централното фоайе, а не както минали години в шатра пред сградата.

До 30-и септември, всеки ден от 9 до 19 часа учениците ще могат да закупят нови или употребявани учебници, тетрадки и учебни пособия, както и да продадат миналогодишните или да ги заменят срещу отстъпка при закупуване на учебни материали за текущата година.

Временни борси за учебници ще работят от 15-и септември и пред Паметника на съветската армия, и до метростанция "Стадион Васил Левски".

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44