Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Безработен от Ямбол се самозапали

2
МБАЛ "Св.Марина"-Варна
Снимка: интернет

42-годишен мъж от Ямбол със 100 процента изгаряния е приет снощи в Спешното отделение на МБАЛ в Бургас, съобщиха от лечебното заведение Димитър Желев е настанен в реанимацията на Многопрофилната болница във Варна в медикаментозна кома. Той е безработен баща на две деца. Вчера следобед тръгнал с автомобила си от Ямбол в посока Бургас, уточни говорителят на полицията в морския град Цветелина Рандева:

Спира между двете села Миролюбво и Изворище, запалва се. Междувременно се обажда на жена си, казва ѝ, че гори. Тя съобщава на 112. Отиват на място. Човекът е с тежки наранявания. Закарват го с една линейка до Варна, където всъщност трябва да го лекуват.

Дежурният лекар в отделението по реанимация в многопрофилната болница във Варна заяви, че шансовете за оцеляване на мъжа са минимални:

Тежко е общото състояние, много тежко изгаряне. При такова изгаряне - минимални шансове. Прави се всичко, което е необходимо. Предприемат се определени оперативни интервенции и това е. Той ев медикаментозна кома. Обезболен е.

Все още не са ясни причините за инцидента. Образувано е досъдебно производство и работата по случая продължава.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44