Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Факелът на мира ще бъде посрещнат днес в Ловеч

Снимка: община Ловеч

Факелът на мира ще бъде посрещнат днес в Ловеч. Той се пренася от международния отбор бегачи, участници в щафетата за насърчаване на приятелството и разбирателството между народите.

Пробегът на мира тази година преминава през България от 12-ти до 17-ти септември. Кметът на Ловеч Минчо Казанджиев ще посрещне участниците пред сградата на общината. Горящият факел ще премине от ръка на ръка през всички присъстващи. Ще бъде направен и кратък символичен пробег, в който ще се включат и спортните клубове от Ловеч.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44