Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Кърджали протестират срещу зачестилите пътни инциденти с деца

 Жители на Кърджали протестират срещу зачестилите инциденти с деца на основния булевард, по който се  движат и автомобили за Гърция. Последният случай е от преди ден, когато 15-годишна ученичка беше блъсната на пешеходна пътека срещу стадион "Дружба" в града. Живеещи в квартала вече събират подписка с искане на опасния участък да бъде поставен светофар или изграден подлез. Проблемът е поставен още преди пет години, но местната власт не е взела мерки за обезопасяване на мястото. Единственото направено досега е боядисване на пешеходната пътека.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44