Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Изслушването на комисар Кристалина Георгиева в ЕП ще бъде на 2-ри октомври

Снимка: БГНЕС

Изслушването на комисар Кристалина Георгиева в Европейския парламент ще бъде на 2-ри октомври. Според одобрения днес окончателен график, тя ще бъде изслушана на съвместно заседание на три парламентарни комисии - по бюджети, по бюджетен контрол и по правни въпроси.
Изслушванията започват на 29-и септември с кандидатите на Малта и Швеция и ще завършат на 7-и октомври, като последен на своеобразния изпит ще трябва да се яви холандецът Франс Тимерманс. Той е номиниран за първи заместник-председател с широки правомощия във всички сфери на дейност на бъдещата комисия.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44