Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

НАП Пловдив е продала предмети за 630 000 лева през септември

Близо 100 кг накити от благородни метали, имоти и автомобили, всичко на обща стойност 630 000 лева, продаде НАП Пловдив само през месец септември. Става дума за активи, конфискувани или отнети в полза на държавата, и предложени в 11 различни търга от отдел „Държавни вземания“ към териториалната дирекция на Агенцията за приходи.

Между продадените артикули са над 90 килограма сребро под формата на бижута и кюлчета, 4 килограма платина във вид на намотки и 4,5 килограма златни изделия, всичките предоставени на НАП Пловдив за организиране на продан от Агенция "Митници", съда и прокуратурата. Продадени са и няколко бивши вече имота на кърджалийския бизнесмен Ерджан Рашид - Роко, сред които ремонтна работилница и тракторна база в село Сушево, община Момчилград, нафтово стопанство, оранжерии и парокотелна инсталация в град Джебел. От днес нови собственици имат също 15 леки и тежкотоварни автомобили, конфискувани заради това, че са били средство за извършване на контрабанда и трафик на хора. Заради изгодните цени на превозните средства, интерес към тях проявиха 100 купувачи от цялата страна.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44