Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Великотърновският окръжен съд ще решава за по-лека мярка за Петко Петков от Лясковец

Окръжният съд във Велико Търново ще гледа искането на Петко Петков от Лясковец за промяна в по-лека на наложената му в момента мярката "задържане под стража".

Петков е обвинен в убийството на командос и раняването на трима негови колеги, след като на 14-и март спецполицаи щурмуваха апартамента му в Лясковец. Те иззеха боен арсенал, незаконно притежаван от Петков.

Досъдебното производство срещу Петков, водено от Окръжната прокуратура във Велико Търново, се очаква да приключи до два месеца.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44