Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Две жени загинаха при тежка катастрофа недалеч от Симитли

| обновено на 29.09.14 в 22:01
Снимка: БГНЕС

Две жени загинаха при челен удар между два автомобила на главен път Е-79 на 2 км след Симитли по посока Кресненското дефиле.

Инцидентът е станал около 20 часа тази вечер. Единият автомобил е изгорял напълно, след като се е взривил за секунди след удара. Жената, която го е управлявала, е изгоряла. В другата катастрофирала кола също е затисната жена, която е починала. Трета кола също не успяла да избегне катастрофата. Двама мъже на 20 и 40 години са приети в областната болница в Благоевград, но няма опасност за живота им. 

Според очевидци, верижната катастрофа е била предизвикана от внезапно излязла на пътя каруца. Движението по главен път Е-79 беше спряно. Пожарни автомобили и коли на полицията пристигнаха на мястото на катастрофата.

Малко по-рано - около 17.30 часа, при друга катастрофа на разклона за Рилския манастир, е пострадал 48-годишният водач Венцислав Стоилов от град Рила, който, след консултация в болницата в Благоевград, е транспортиран в "Пирогов". Той е с политравма. Съпругата му е приета с комоцио в отделението по хирургия на МБАЛ-Благоевград. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44