Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

МВР: Изборният ден приключи спокойно

| обновено на 05.10.14 в 22:43
Снимка: Радио ВИДИН

МВР обяви, че изборният ден е приключил спокойно. Няма регистрирани инциденти по границите. Днес са били издадени 675 удостоверения за изгубени или откраднати лични документи.  На откритата линия в МВР са получени общо 175 сигнала, като 84 са в правомощията на вътрешното министерство.

Прокуратурата в Ловеч е образувала 22 преписки за нарушения в изборния ден и в деня за размисъл. До този момент обаче няма образувани досъдебни производства, свързани с изборния процес. 

18 жалби и сигнали са постъпили в Районната избирателна комисия в Хасково. Две от тях са предадени на прокуратурата, за да бъдат разследвани. Това са сигналите за липсващи в списъците избиратели в Симеоновград и димитровградския квартал "Марийно". Проверява се и жалба от ДПС за агитация от страна на кмета на Хасково Георги Иванов.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44