Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Част от секционните избирателни комисии в София вече започнаха да предават бюлетините си

| обновено на 06.10.14 в 02:01
Снимка: БГНЕС

Част от секционните избирателни комисии в София вече започнаха да предават бюлетините си в столичната зала "Христо Ботев". Това става спокойно и без напрежение показва проверка на "Хоризонт".

Този път струпване пред входа няма. Обработването на протоколите става бързо, въпреки преференциите, а органите на МВР са организирали добре охраната на бюлетините. Това позволява на членовете на ЦИК са преминават изключително бързо. Част от членовете на ЦИК заявиха, че организацията е много добра и успяват да свършат работата си за минути. В залата има осигурени седящи места, за да бъдат облекчени чакащите за предаване на бюлетини.

Опашки се образуваха пред един от входовете на НДК, където членове на секционните избирателни комисии в София предават протоколите и чувалите с бюлетини. Едва към този час чакащите влязоха в сградата, за да предадат документите от вота. Пред репортера на БНР Виолета Ашикова хора на опашката споделиха, че умората и чакането в студа са изнервили чакащите. В момента всички са в сградата, където ще чакат тепърва да предадат чувалите и да бъдат вкарани протоколите в системата, което ще отнеме още няколко часа.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44