Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стойнев: Правителство на малцинството на ГЕРБ би означавало възраждане на задкулисието

Снимка: БГНЕС

Избраният за депутат от БСП - лява България в Стара Загора Драгомир Стойнев смята, че правителство на малцинството на ГЕРБ би означавало възраждане на задкулисието. Стойнев заяви, че БСП трябва да разговаря с ГЕРБ, но прозрачно и принципно.

Според Стойнев на България сега не е необходимо правителство на малцинството, защото няма да се знае кой го подкрепя, на каква цена.

БСП трябва да седне на масата на преговорите и да разговаря с ГЕРБ по националните приоритети и то по един прозрачен начин, но решенията трябва да се вземат от партията, а не само от нейния лидер.

Анализът на Стойнев показва, че БСП в региона се е представила по-силно, отколкото в страната и е добавила още над 5200 гласа към тези, които е получила на евроизборите, а левият вот се е разлял към други партии.

На въпрос на "Хоризонт" сред тях дали са ББЦ, "Атака" и Патриотичен фронт, Стойнев отговори положително.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44