Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В София започна най-голямото рекламно изложение в Югоизточна Европа

Снимка: www.iec.bg
Най-голямото рекламно изложение в Югоизточна Европа се откри днес в Интер Експо Център в София. 120 изложители от 14 държави представят 200 световни бранда в областта на рекламата.

На площ от над 5 хиляди квадратни метра са разположени оборудване и материали за печат и рекламно производство. Акцентът пада върху търговията с печатна, външна, интериорна и сувенирна реклама.

Очаква се форумът да бъде посетен от над 4 хиляди души в рамките на три дни, разказва Мая Симова, един от организаторите:

Изложението набира сила като най голямото в Югоизточна Европа, дори и румънският пазар, който е много по голям от нашия, вече изостава сериозно. Имаме за втора поредна година румънски участници. Интересът е много голям, има иновативни български продукти.

По време на изложението ще бъдат демонстрирани технологии за производство на 3D печат, боя, която превръща всяка повърхност в бяла дъска, напечатани изображения с 3D ефекти и анимация, приложение на печатни техники в текстила, мебелите и интериора.

Рекламното изложение ще продължи до10-ти октомври.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44