Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Собственикът на завод „Миджур“: Нека следствените органи да си свършат работата

Снимка: Радио ВИДИН

Собственикът на завод „Миджур“  Валери Митков отказа коментар около трагедията в него, като добави, че спекулации ще има винаги.  Митков заяви това пред журналисти в Смолян, където пристигна  днес, заедно с десетки масони и рицари тамплиери за откриването на бюст паметник на Екзарх Стефан в центъра на града:

Спекулации ще има винаги. Разрешете ми известно време да се въздържа от какъвто и да е коментар, защото не смятам, че точно сега е моментът, в който аз трябва да коментирам. Нека следствените органи да си свършат работата и тогава ще може да се каже. Дали е бил само един взривът, аз не мога да отговоря, по простата причина че не съм се намирал там. Това, което аз съм чул при първото си посещение и при второто там, е, че взривът е бил един. Така ли е или не е, аз не мога да кажа. Тече разследване в момента. Повярвайте ми, аз съм един от хората, които са много заинтересовани да разбере точно какво се е случило, защото там, заедно с останалите 14 човека, остана и моят син и искрено се надявам, защото ние все пак трябва да разберем, какво е станало с тези хора.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44