Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Продължават протестите в Дупница срещу мандата на ДПС в област Кюстендил

Снимка: БГНЕС

Протестите в Дупница срещу мандата на ДПС в област Кюстендил ще продължат и днес. Това съобщиха от общината и от инициативен комитет в града. Между 17.30  и 18 часа дупничани отново ще блокират главен път Е 79 и до жп линията София-Кулата в района на барикадите.

Това ще е третата блокада на магистралата в града, откакто стана ясно, че Александър Методиев, по-известен като Бат Сали, става депутат от 10-и многомандатен избирателен район от ДПС. Сред организаторите на протестите е и кметът на общината инженер Методи Чимев, както и служители от общинската администрация.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44