Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Червена пътека от цветя ще покрие окървавения път в Крушевец, където загина 11-месечната Краси

Червена пътека от цветя ще покрие окървавения път в созополското село Крушевец, където загина 11-месечната Краси. Днес се навършват 40 дни след ужасната трагедия, когато детето беше премазано в количката си от автомобила на граничния полицай Костадин Стоянов. Близките на момиченцето ще засипят с цветя шосето и тротоара, на който малката Краси издъхна, за да отдадат почит към паметта й, уточни един от организаторите Мария Димитрова от клуб "Безопасни улици от Валя":

Нека всички останали да видят и да проумеят, че не е нужно да се убиваме по пътищата и самостоятелно да водим война измежду нас си, да страда едно семейство за цял живот. Най-вече и за невинното дете, което си е отишло. Цветята ги слагаме на земята и една минута мълчание в памет на всички загинали деца. Мъката обаче си остава единствено и само за въпросното семейство.

След тежкия инцидент на 11-и септември пътят в Крушевец вече е обезопасен. По трасето в селото са поставени пет "легнали полицаи". Два от ограничителите са поставени точно на мястото, където беше убито детето.  



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44