Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Крушевец отбелязаха 40 дни от трагедията с прегазването на бебето Красимира

Снимка: БГНЕС

В созополското село Крушевец близки и роднини на прегазената 11-месечна Красимира покриха с цветя мястото на трагедията. Над 50 души, сред които и много деца, отбелязаха с минута мълчание 40 дни от смъртта на детето, което загина премазано от автомобила на граничния полицай Костадин Стоянов. 
Веднага след катастрофата в Крушевец бяха поставени ограничители на скоростта. Според хората в селото мерките срещу убийците на пътя са закъснели.
На полицая Костадин Стоянов предстои да бъде повдигнато обвинение за причиняване на смърт след употреба на алкохол. Според последната медицинска експертиза той е шофирал  с 0.58 промила алкохол в кръвта. В момента Стоянов е под домашен арест. Семейството на Красимира настоява за най-високата присъда, която законът предвижда за такова престъпление. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44