Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кр. Каракачанов: Участието в едно правителство не е самоцел

Снимка: БГНЕС

Няма да се включим в управление, което няма желание да направи радикални промени в обществения живот. За нас участието в едно правителство не е самоцел - това заяви в Плевен лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. Той уточни, че до момента в Коалицията "Патриотичен фронт" няма индикация за нова среща или консултации с ГЕРБ:

Ние сме се разбрали, че ще гледаме нашата програма и извадените от нея 10 приоритета, в които има неща, от които ние никога няма да отстъпим. Няма как да отстъпим за възрастта за пенсиониране, няма как да отстъпим от мерките за борба с битовата престъпност и преодоляване на тази циганска престъпност, която залива България. Темата с енергетиката – ние не сме съгласни с логиката, че за да покрием дупките в НЕК, трябва да вдигнем цената на тока. Така че, участие може да има само ако се договорим за радикални неща, които ще бъдат направени в полза на обществото – коалиционно правителство, максимално широка подкрепа, а единствената партия, която трябва да бъде изолирана от властта, ние сме го казали ясно и категорично, е ДПС. Няма леви, няма десни – максимално широки, без ДПС.

Красимир Каракачанов, който е избран за депутат в 43-тото Народно събрание от Плевенския район, днес се срещна и разговаря с ръководството на МВР в Плевен по повод зачестилите кражби в селата в община Никопол.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44