Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Над 70 фирми ще участват в инвестиционния форум "Новата икономика на България – пътят на изток"

Над 70 наши и чуждестранни фирми, както и посланици и представители на дипломатически мисии у нас на държавите Виетнам, Казахстан, Ливан, Либия, Мароко, Судан, Китай, Русия, Турция, Румъния, Естония и Беларус, ще участват в във Втория международен инвестиционен форум "Новата икономика на България пътят на изток". Събитието започва днес в Гранд хотел "Поморие" и ще продължи три дни. Новото в това издание на форума е, че към него ще има търговско-промишлена експозиция с представяне на стоки и услуги на различни наши и чужди фирми, които ще вземат участие, съобщи областният управител на Бургас Павел Маринов:

Целта на инвестиционния форум в Поморие е да се превърне в място за публичен диалог по актуални икономически и инфраструктурни проблеми, както и в ефективна платформа за работа между български и чуждестранни инвеститори. През трите дни участниците ще могат да се включат в специализирани тематични панели за дискусии и обмен на добри практики. Ще имат възможност да установят преки бизнес контакти и партньорства с фирми и организации от различните страни, както и да проведат разговори или да поставят въпроси пред представителите на държавните и местни власти.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44