Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Опасност от инциденти в парк "Шуменска плато” и в парк "Кьошковете”

Снимка: Радио Шумен

Общината в Шумен и Горското управление се обръщат с молба към съгражданите си да ограничат разходките на територията на Природен парк „Шуменско плато” и в парка „Кьошковете”. Гората е силно обледена и непрекъснато се чупят клони, което може да доведе до инциденти.

Работници на дружеството „Паркинги и гаражи” продължават да разчистват надвисналите клони по пътя за Новосел, но отсечката ще остане затворена, защото дърветата се чупят непрекъснато и създават опасност за автомобилите. Ограничението остава докато е в сила предупредителният код.

Без ток все още са жителите на селата Панайот Волов, Коньовец и Велино. Хората от Царев брод остават без вода.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44