Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Плевенският съд гледа делото срещу 17-годишен младеж, причинил смъртта на 19-годишния Мишел Коцев

Окръжният съд в Плевен гледа делото срещу 17-годишен младеж, причинил смъртта на 19-годишния Мишел Коцев. Според обвинението убийството е било извършено с особена жестокост.

На 29-и март тази година непълнолетният и двама негови приятели се сблъскали с жертвата на пътека в близост до жилищен блок в комплекс "Дружба" в града. Възникнал спор кой да мине пръв и започнал бой помежду им. При кавгата единият от побойниците извадил джобно ножче, нанесъл фатален удар на Коцев и той издъхнал на място за минути. Непълнолетният, който избягал, по-късно е бил задържан в дома си и доброволно е предал на униформените ножа.

Близките на загиналото момче настояват към отговорност да бъдат привлечени и двамата приятели, които са били със 17-годишния младеж при фаталната среща.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44