Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

БАН награди Генералния директор на БНР Радослав Янкулов с почетен знак и грамота

Снимка: БГНЕС

Генералният директор на Българското национално радио Радослав Янкулов получи почетния знак „145 години БАН“ и грамота. Отличията му бяха връчени от председателя на академията акад. Стефан Воденичаров на тържествена церемония:

БАН награждава господин Радослав Янкулов, генерален директор на БНР, за заслугите му към БАН и приноса за отбелязване 145 години от създаването й с отличителния знак на председател на БАН.

Отличието, което получих, аз го приемам като едно общо признание за усилията и за малкия принос, който има БНР към стремежите и към нещата, които ни води в живота БАН.

Акад. Воденичаров и Радослав Янкулов обсъдиха идеята за съвместни предавания и за използването на концертната зала на Академията от страна на БНР.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44