Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ГЕРБ и Реформаторския блок обсъждат програмна декларация за бъдещо съвместно управление

Снимка: БГНЕС

Според предварителна информация, представители на ГЕРБ и Реформаторския блок ще обсъдят днес програмна декларация за бъдещо съвместно управление. Очакваше се вчера, поотделно, двете партии да оформят окончателно позициите и исканията си. През седмицата, от ГЕРБ поставиха краен срок за постигане на споразумение до понеделник.

Ами като не стигнеме до споразумение, взимаме мандата, връщаме го в сряда и отиваме на избори

В петък, в телевизионно интервю, Найден Зеленогорски от Реформаторския блок заяви

До момента никой от лидерите на петте партии,нито който и да е преговорен екип, не е коментирал темата със структурата на Министерския съвет и с евентуални министри и участие в изпълнителната власт. Очевидно е, че всички ние се стараем да има правителство, да има едно стабилно управление и да не допуснем ноди избори





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44