Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кристалина Георгиева пожела успех на новото правителство

Снимка: БГНЕС
"Приветствам новото българско правителство" - това написа в социалните мрежи еврокомисарят по бюджета и човешките ресурси и заместник-председател на Европейската комисия Кристалина Георгиева. Пред нашия кореспондент в Брюксел тя заяви:

Поздарвления на тези, които ще водят страната ни напред през следващите нелеки месеци - за това, че се намери политическата воля да се формира правителство, което има много добри кадри с опит в управлението на страната и с политическа подкрепа, която е достатъчна да им даде шанс за успех. От моя страна - пожелание за успех.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44