Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Момчето, което е намерено мъртво в хотелска стая в Благоевград, вероятно се е задушило

Снимка: БГНЕС

Една от версиите за смъртта на 22-годишното момче, което е намерено мъртво в хотелска стая в Благоевград, е задушаване. Сигналът за инцидента е подаден малко преди 13 часа. Полицията все още прави оглед на място, разпитва свидетели и към момента отказва информация.

На служителите на хотела е забранено да говорят, така че не е ясно дали те са уведомили полицията. Не се знае и дали 22-годишният младеж е бил официален гост на хотела. Известно е, че той е от София и е гостувал на свой приятел в хотел "Луксор". Известният поп фолк певец Тони Стораро, който също е гост на хотела, сподели, че двамата млади приятели са пили алкохол до късно през нощта. Около трупа на момчето е имало следи от повръщане и е вероятно той да се е задушил, предполагат разследващите. Единствената информация от свидетел е на съсед, който е бил извикан от полицията да свидетелства при изземване на лични вещи от починалия.

Телефончето, лекарствата, водичката и друго в стаята няма. Аз го погледнах. Видях, че е посинял, побелял. Млад човек. Ужас. Имам син на 30 години, Той е на 22 години.

Трупът на намерения мъртъв младеж ще бъде закаран за аутопсия. В момента се издирват близките му, за да бъдат уведомени за трагедията.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44