Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Община Троян е усвоила 625 хиляди лева за ремонт на улици и общинска пътна мрежа

Снимка: Архив
Община Троян е усвоила 625 хиляди лева по капиталовата си програма за ремонтни дейности на улици и общинска пътна мрежа. Триста седемдесет и четири хиляди лева от парите за рамонтните дейности са целева субсидия от републиканския бюджет, а останалите са собствени средства на общината.

Извършени са ремонтни дейности да уличното платно и тротоарите и е положена нова асфлатова настилка на обща площ от над 30 хиляди квадратни метра в Троян и селата от общината. Ремонтирани са и мостови съоръжения, укрепена е подпорна стена и са монтирани предпазни огради и парапети. След актуализацията на общинския бюджет са подписани договори за рехабилизатцията на още 4 пътни участъка за близо 61 хиляди лева, като ремонтите трябва да бъдат извършени до края на този месец.

В Троян продължава и рехабилизтацията на уличната мрежа със средства, осигурени от Публичната инвестиционна програма на правителството на Пламен Орешарски. В някои от участъците реммонтните дейности вече са приключили.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44