Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Институт за изследване на тишината" очаква почитателите на Театъра на сетивния лабиринт

Ще ви се наложи да се потопите в магията на тишината и сетивните удоволствия на тъмно. Каним ви на театър, но не на традиционен театър.

Няма да сме в Народния, нито в Сатиричния, а ще се впуснем в Театъра на сетивния лабиринт.

Можете да се запишете за представленията през декември, защото тези за ноември вече за изчерпани. Но какъв е чарът на сетивния театър и това да преживееш всичко сам, в едно различно пространство с приглушена или липсваща светлина.

В този лабиринт всеки влиза сам и започва да разгадава различни ситуации, да прави различен избор, докато бива воден от близо 20-те артисти, които участват в "лабиринта". Това е театър, в който играем самите ние. Ние сме тези, които развиваме сюжета. С нашите асоциации, спомени и решения. Играта продължава около час, а хората излизат от "лабиринта" с различни емоции, защото всеки преживява посвоему различните етапи от представлението.

Повече за "Театъра на сетивния лабиринт" и най-новото му издание със заглавие "Институт за изследване на тишината" - чуйте от интервюто на Юлия Владимирова с участничката и организатор Миряна Мезеклиева.

За записване и информация

Също така на телефон: 0889 552060




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.