Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Работник загина при инцидент в Силистра

50-годишен строителен работник загина по време на работа в жилищен блок в Силистра. Тепърва ще се изясняват причините за трудовата злополука.

Инцидентът е станал днес по обяд. Работникът и негов колега са извършвали ремонт в апартамент на последния, шести етаж, на жилищен блок в центъра на Силистра. По време на злополуката мъжът е бил сам в апартамента. Предполага се, че е паднал през терасата на жилището, докато е измервал ширината на прозореца от външната страна на сградата. Няма свидетели на инцидента. Експертиза ще доказва как и по какви причини е станала злополуката. Мъжът е дългогодишен служител във фирмата, извършвала ремонта, и според колегите му е от най-добрите работници. Инспекцията по труда също проверява случая.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44