Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Министър Тодор Танев посети сградата, предоставена на учителя по физика Теодосий Теодосиев

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Министърът на образованието Тодор Танев посети в Казанлък сградата, в която е предоставена база на учителя по физика Теодосий Теодосиев и неговите кръжочници. Министърът се запозна на място с работата на преподавателите от Природо-математическата гимназия „Никола Обрешков“, един от които е и Теодосий Теодосиев. Министър Танев изтъкна:

"Виждам, че учителят е тук, че книгите стоят или скоро са дадени, че като се разчистят коридорите и с известни средства нещо се направи, ще имаме по-добро положение от завареното и то в скоро време. Ето, учениците са внесли дърва. Между другото, това действа и възпитателно. Защото когато имаш всичко, а не си го постигнал сам, тогава то много лесно си отива. Нека да не си представяме нещата, че ще бъдат просто изведнъж - една държава дошла и просто отгоре дала някакви пари, защото няма да имаме нужния човешки материал. Нека да бъде двустранно. Нека да бъде диалог между държавата и това, което е инициативата на вашия съгражданин и моя скъп колега Теодосий".

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44