Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Раздават рекламни ароматизатори за автомобили с надпис „Аз съм бъдещето. Пази ме!“

Снимка: БГНЕС

5000 рекламни ароматизатори за автомобили с надпис на английски и български  език „Аз съм бъдещето. Пази ме!“ са направили екип от съмишленици. Те ще бъдат раздадени на транспортни и таксиметрови фирми, а всяка фирма, която желае да използва проекта в своите рекламни кампании, може да го направи безвъзмездно. Това обявиха на специална пресконференция Красимира Иванова - майката на 4- годишния Паоло, който беше убит на пешеходна пътека в Стара Загора и общинският съветник Николай Диков - четирикратен национален шампион по автомобилизъм. Майката на Паоло обяснява своята съпричастност към инициативата:

Много е лесно човек да остане безучастен, да остане отстрани. При всеки един трагичен случай по улиците да почука на дърво и да каже "това мен не ме засяга". Много е лесно да си заровим главите в пясъка като щрауси, но всъщност това ни поведение води до следващата жертва, и до следващата жертва, и до следващата жертва. Така че мисля, че е изключително важно проблемите за безопасността по улиците да се дискутират непрекъснато.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44