Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Силистра започва форум за възможностите за реализация на младите хора у нас

Младежки лидери от Силистра и района ще дискутират възможностите за реализация на младите хора в България. Форумът е организиран от местната община и се провежда за трета поредна година.

Дискусията ще премине под надслов "Диалогът с младите хора залог за промяна". Форумът е част от програмата на общинското ръководство за участие на младите хора в местното самоуправление.

Очаква се в дискусията да се включат над 60 младежи на възраст от 15 до 29 години, неформални лидери в своите общности. В няколко работни групи те ще дискутират кариерното развитие, гражданската активност и инициативност, развитието на младежката креативност и творчество и заниманията със спорт сред младите хора.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44