Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ДСБ ще избира национално ръководство

Снимка: БГНЕС

В Националния дворец на културата ще се проведе Национално събрание на партия "Демократи за силна България", част от Реформаторския блок. На конгреса се очакват 750 делегати от цялата страна. Според Устава на партията, такова заседание се свиква задължително след парламентарни избори. Форумът ще започне с политически доклад на председателя на ДСБ Радан Кънев. По време на дискусията се очаква изказване да направи бившият лидер на партията Иван Костов. В дневният ред са включени още избор на нови членове на националното ръководство и утвърждаване състава на Национален изборен щаб.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44