Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Николай Ненчев обяви, че ще предаде досиетата от външното разузнаване и контраразузнаването

Николай Ненчев
Снимка: БГНЕС

Министърът на отбраната Николай Ненчев и лидер на БЗНС, част от Реформаторския блок (РБ), заяви пред делегатите на Националното събрание на ДСБ, че ще бъде безкомпромисен към всякакви практики на корупция и към опитите под една или друга форма да бъде скрито комунистическото минало. Той обяви, че ще предаде досиетата от външното разузнаване и контраразузнаването, за да могат хората да разберат истината.

Аз съм убеден, че то не е било вършено в името на българския народ, било е вършено в името на друга държава и в името на друго разузнаване. Затова и вие имате право да знаете истината и аз ще направя всичко това възможно, заяви Николай Ненчев.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44