Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Руски ТИР се преобърна на пътя Добрич - Генерал Тошево

Пътищата в Добричка област са заледени, руски ТИР се преобърна на пътя Добрич-Генерал Тошево и затвори едното платно. 
Инцидентът е станал около 22 часа снощи на моста на железопътния надлез край село Генерал Колево по пътя Добрич-Генерал Тошево. За да бъде преместен, е необходим специален кран и тъй като службите в Добрич не разполагат с такъв, от Областния съвет за сигурност са се обърнали за помощ към колегите си от Варна. Едното платно на пътя е затворено за движение, а тежкотоварните автомобили се пренасочват по други направления. 
Машини на Областното пътно управление опесъчават всички пътища от републиканската пътна мрежа на територията на областта, в това число и пътищата към румънската граница.
Предупредителен жълт код за сняг и поледици е обявен в цяла Северна България. Според прогнозата в повечето места ще се образува и снежна покривка. Към шофьорите е отправено предупреждение да тръгват на път само ако колите им подготвени за зимни условия. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44