Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Четирима пострадаха при катастрофа с патрулка в Силистренско

Четирима души, от които трима полицаи, са пострадали при тежка катастрофа по пътя от Силистра за село Калипетрово. 

Инцидентът е станал малко преди 11 часа при челен сблъсък между патрулен автомобил на ОД-МВР Силистра, пътуващ към село Калипетрово, и лек автомобил "Ауди", управляван от 66-годишен шофьор, който се е движил в обратната посока. Цивилният гражданин е с тежка травма на главата и е транспортиран в клиниката по неврохирургия във Варна. 

Двама от полицаите са приети в тежко състояние в силистренската болница. Единият е настанен с комоцио в хирургичното отделение на болницата, а другият с комплексна травма на главата, белия дроб и корема е приет в интензивното отделение, съобщи директорът на болницата д-р Даниела Костадинова. 

Причините за инцидента се изясняват. Образувано е досъдебно производство.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44