Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Валери Симеонов: Няма договорка с АБВ, няма нищо ново около Слави Бинев

| обновено на 10.12.14 в 19:23
Валери Симеонов
Снимка: БГНЕС
Съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов отхвърли информацията за договорка с АБВ Слави Бинев да оглави парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта. В момента комисията се председателства от проф. Борислав Борисов.

Няма нищо ново около Слави Бинев. Не се коментира нищо свързано с комисиите, засега поне. Има възможност веднага да се попълни някое друго място, което е свободно. Ние имаме шест комисии, където имаме по един човек, а пък имаме мандатност двама. Няма задкулисни игри, няма борби за постове, за пари и прочие, каквито очаквате всички. Съжалявам, заяви в кулоарите на парламента Валери Симеонов.

Симеонов коментира, че патриотите са предложили няколко имена за поста заместник-министър на отбраната и заместник-областен управител на София:

Работи се върху няколко имена. Проверяват се имената, съответно, последната дума се казва от съответните там министър на отбраната и министър-председателят ще каже за заместник-областния, но все още не мога да ви дам имена. 

В същото време Слави Бинев каза, че след около седмица ще реши дали да бъде редови член на някоя комисия. Той отказа да съобщи какви варианти са обсъждани:

Много от медиите се използват като адвокати за едни и прокурори към други. Нещо абсолютно недопустимо. Това нещо няма как да не влезе в докладите на тези, които оценяват свободата на словото и няма как да не влезе в докладите на ЕК. Относно културата те бяха използвани като кукли на политически и икономически интереси. За жалост, живи кукли. Те може би ще го разберат по-нататък.

Бинев отново обяви, че има интерес към комисията по еврофондовете. А ако има предложение, би подкрепил съпартийката си Поли Карастоянова за председател на комисията по култура.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44