Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нивото на водата по долното течение на река Тунджа спада бавно, но непрекъснато

Автор:
Тунджа затвори пътя Казанлък - Стара Загора
Снимка: БГНЕС

Нивото на водата по долното течение на река Тунджа бавно, но непрекъснато спада. В 10.00 часа в Ямбол височината на водния стълб е 493 сантиметра, в Елхово - 430 сантиметра. Това съобщиха за БТА от областната служба "Противопожарна безопасност и защита на населението". 

Под вода остават улици, дворове, мазета, животновъдни ферми, предприятия в индустриалната зона, а също и обработваема земя около Елхово, Ямбол и в селата Кабиле, Завой и Веселиново на община Тунджа.  Пътищата от Елхово за селата Изгрев и Трънково все още са частично залети и затворени за леки автомобили.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44