Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

210-метра нов участък е изграден на главния път Е-79 до село Мурсалево

Снимка: БГНЕС

210-метра нов участък е изграден на главния път Е-79 до село Мурсалево, където в четвъртък вечерта стана катастрофата между пътнически влак и падналия на жп линията полски ТИР.

Новата лента ще бъде пусната за движение в сряда, тъй като предстои да бъде сложена маркировка и допълнителни обозначения. Пътната лента обаче ще е временна, докато бъде укрепен скатът над главния път. Специалисти ще решават дали там ще се изграждат допълнителни инженерни съоръжения, или скалите ще бъдат частично взривени.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44