Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Сърнички заживяха в парка на болницата в Смолян

Снимка: Снимката е предоставена от МБАЛ

Три сърни се заселиха в парка на Многопрофилната болница за активно лечение "Д-р Братан Шукеров" в Смолян. Красивите горски животни били забелязани от работещи в болницата, които започнали да ги хранят. Те не се страхуват от хората, дори се доближават до тях. Не е ясно как грациозните, нежни животни са се озовали в района на болницата, но явно мястото им е харесало, тъй като не си тръгват дни наред. Сърните са се превърнали в атракция за всички посетители и особено за децата, които се лекуват в болницата. Вероятно животните са привлечени от чистата природа и зеленината в този район на града.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44