Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Дарина Владова: Хората, които даряват за децата на "Българската Коледа", стават все повече

Снимка: www.bgkoleda.bg

За да е ефективна и успешна всяка кампания, "Българската Коледа" избира тема в областта на детското здравеопазване, върху която се фокусират усилията и се търсят решения. Това се случва след консултация с водещи специалисти в областта на детското здравеопазване и с родители.

Тази година кампанията на инициативата "Българската Коледа" е насочена към децата с вродени заболявания. Целта е те да бъдат подпомогнати със специализирана диагностика, генетични изследвания, медикаментозно лечение, рехабилитация. "Българската Коледа" би могла да помогне на тези деца и като замени морално и технически остарялото в момента оборудване с високотехнологична апаратура за прецизна диагностика и съвременно лечение, каза в предаването "Преди всички" Дарина Владова от екипа на "Българската Коледа" към президентството.

По думите й "Българската Коледа" не се ограничава само в подпомагането на конкретни деца и конкретни заведения, а фокусира и проблемите в детското здравеопазване и насочва вниманието към това да се търси решение за всеки един от тях.

Всички вярваме, че по Коледа ставата чудеса. Има добри хора, които не само вярват, но и помагат чудесата наистина да се случат. Изключително горда съм и мога да заявя, че хората, които щедро отварят сърцата си, за да дарят за тези деца, стават все повече, сподели Дарина Владова.

Цялото интервю с Дарина Владова можете да чуете в звуковия файл.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44