Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Даниел Митов: Правителството има категорична воля да се справи с проблемите

Снимка: mfa.bg

Правителството има категорична воля да се справи с проблемите, които стоят пред все по-засилената ни интеграция в ЕС, е заявил министърът на външните работи Даниел Митов на среща с френския посланик у нас Ксавие Лапер дьо Кабан.

Наясно сме, че реформата в съдебната ни система е част от тези проблеми, ценим мнението на европейските посланици, защото ние сме част от единна общност, в която можем да си говорим откровено, допълнил Митов поповод откритото писмо на френския посланик и още 6 негови колеги за скандала с ръководството на Софийския градски съд.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44