Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Близо 1, 5 млн. лв. събра "Българската Коледа" след края на благотворителния спектакъл снощи

Снимка: www.bgkoleda.bg

Близо 1 милион и 500 хиляди лева събра кампанията "Българската Коледа" след края на благотворителния спектакъл снощи в Народния театър "Иван Вазов".  Инициативата в подкрепа на децата с вродени заболявания продължава. Целта на тазгодишната кампания е да помогне на децата със специализирана диагностика, медикаментозно лечение и рехабилитация и да осигури модерно оборудване на областни и университетски болници в цялата страна.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

Кампанията "Българската Коледа" продължава

Два часа и половина продължи концертът-спектакъл "Българската Коледа", който беше предаван пряко по БНР. В него участваха както известни наши изпълнители, така и много български журналисти, артисти и спортисти. Български изпълнители, сред които Поли..

публикувано на 26.12.14 в 08:52
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени..

публикувано на 09.05.19 в 09:44