Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Няма сериозни проблеми заради студа, МЗ разкри специална телефонна линия

Към този час няма данни студът да причинява сериозни затруднения в движението на обществения транспорт. От Централната гара - София съобщиха, че нямат информация за сериозни аварии по железопътната мрежа. Със закъснение се движи влакът от Ямбол за София и международният влак от Белград. Няма информация за проблеми с придвижването на пътническите влакове.

От летище София също информираха, че всички полети се извършват в график.

От министерството на здравеопазването разкриха специална телефонна линия, на която се приемат сигнали на граждани, нуждаещи се от медицинска помощ. Те могат да се свържат с телефон 02/805-03-00, ако никой не вдига на телефон 112. От дежурния екип, обаче помолиха линията да се използва само за спешни случаи, тъй като от началото на деня вече има обаждания с въпроси за мерене на кръвно и други ситуации, които не изискват спешна медицинска  намеса.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44