Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Двама мъже са открити мъртви в Благоевградско през първия ден на годината

Двама мъже са намерени мъртви в първия ден на годината информираха от областната дирекция на МВР в Благоевград.  Поредно нападение  над екип на спешна помощ  е имало тази нощ  в областния център. Единият мъж е открит в стопанска постройка в петричкото село Рибник, където преди няколко дни е бил нает като овчар. Другият смъртен случай е в Гоце Делчев. При първоначалния оглед на полицията, следи от насилие не са открити.

В първите минути на новата година, при опит да запали фойрверки и последвал взрив, тежко е пострадал мъж от село Филипово (община Банско). Сериозно са засегнати очите на младежа, който е транспортиран за столична клиника. Санитарка от спешния център в Благоевград е със счупена ръка след нападение от пациент, потърсил помощ в първите часове на новата година заради дълбока порезна рана. Младият мъж е познат на медиците като наркозависим. След намесата на полицията, пострадалият е настанен в хирургичното отделение на областната болница, а по късно - транспортиран за "Пирогов".




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44