Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Три деца са приети в Спешното отделение на Бургаската болница след отравяне с алкохол

Снимка: БГНЕС

Общо  25 души са потърсили помощ в Спешното отделение на болницата в Бургас в нощта на 31 декември срещу 1 януари. Три деца са били приети в Спешното отделение на Бургаската болница след отравяне с алкохол в новогодишната нощ. Те са на 12, 13 и 14 години. Децата са консултирани от педиатър и са им направени стомашни промивки, съобщи Надежда Гендова от пресцентъра на здравното заведение.

Само едно от тях, 13-годишно момченце, е прието за наблюдение в детско отделение. Състоянието му е стабилно и вероятно ще бъде изписано по късно през деня. Пострадалите от пиратки тази година са трима. Те също нямат сериозни наранявания. По-сериозно е пострадало 19-годишно момче, което има наранявания по лицето, след като новогодишна бомбичка е гръмнала в лицето му. То е консултирано от хирург и очен лекар и също е освободено за домашно лечение, защото не е имало толкова сериозни наранявания. Останалите случаи са на хора с хипертонични кризи, високо кръвно налягане, както и петима със сърдечно-съдови проблеми. Имало е няколко пациенти, които са дошли след сбиване. Най тежкият случай от тях е с фрактура на носа.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44