Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Спират се строителните работи в Тунел - 1 на автомагистрала "Струма" при дупнишкото село Блатино

Снимка: БГНЕС

Спират се строителните работи в Тунел - 1 на автомагистрала "Струма" при дупнишкото село Блатино. Причината са нарушения, свързани с безопасността на работа.

В края на декември в района се свлече земна маса и пострадаха двама работници. В доклад на Инспекцията по труда в Кюстендил се посочва, че има нарушения при укрепването на обекта и са направени препоръки за обезопасявяне на технологичната работа. Ситуацията се усложнява и от това, че близо до срутването минава магистрален газопровод за Гърция.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44