Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Образувани са две досъдебни производства срещу неизвестен извършител за самоубийствата на Паола и Иван

Две досъдебни производства срещу неизвестен извършител е образувала прокуратурата във връзка със самоубийството на 14-годишното момиче на Нова година в Дупница и на 20-годишен младеж, сложил край на живота си .

Все още не са ясни мотивите и за самоубийството на възпитаничката на кюстендилската гимназия по икономика Паола Арсова и на бившия футболист от Дупница Иван Кирилов. Младежът живеел с майка си и баба си, оставил е предсмъртно писмо. Назначени са експертизи, разпитват се близките и приятели.

Засега няма версия за трагедията с ученичката и спортиста, каза говорителят на Окръжната прокуратура Марияна Сиракова.

Според коментарите едва ли има връзка между двете самоубийства. За кюстендилци и дупничани двата случая са едно лошо начало за настъпилата 2015-а година и още един повод да се замислим за психиката, амбициите и реализацията на младите хора, за семейната среда, в която те растат, и за редица други проблеми на съвремието ни.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44