Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

21-годишно момиче падна от четвърти етаж на кооперация в Стара Загора

Снимка: БТА

21-годишно момиче е с тежки трамви в Клиниката по неврохирургия на старозагорската болница, след като падна от четвъртия етаж на жилищна кооперация рано тази сутрин. 

Момичето е оцеляло, но е със счупени лумбални прешлени. За "Хоризонт" доц. Йовчо Йовчев, временен изпълнителен директор на болницата, съобщи, че активността на долните и горните крайници на пациентката е запазена. Дали ще се пристъпи към операция ще стане ясно, след като се произнесат националните консултанти по неврохирургия. На този етап момичето остава обездвижено и на медикаментозна терапия. Доц. Йовчев обаче не изключва усложняване на състоянието му.

В разговор с него 21-годишната студентка от университета в Благоевград, която е напълно контактна, е отхвърлила версията за самоубийство.

Инцидентът е станал около 3 ч. тази нощ на ул. "Иван Вазов". Какво е търсело момичето по това време на денонощието на терасата, как и защо е паднало ще установяват компетентните органи.

От полицията няма информация за случая.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44