Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Линейка се блъсна в къща в Смолян

Снимка: Радостина Чернокова

Линейка се блъсна в къща в Смолян. Жертви и пострадали няма.

Катастрофиралият автомобил е на Центъра за трансфузионна хематология и пътувал от Пловдив за Смолян. На спускане в квартал "Каптажа", на прав участък, линейката поднася, минава в насрещното платно, връща се в своето, удря се в предпазната ограда на тротоара, отнася една секция от нея и се блъска в къщата. След това отнася табелата на автомивка в съседната къща.

По чудо шофьорът се е отървал без наранявания. В линейката не са пътували  други хора. Пред къщата постоянно има поток от пешеходци, но за щастие в момента на инцидента на тротоара е нямало никой. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44