Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Гърция не е открила доказателства за връзка на арестуваните в Атина с предотвратените нападения в Белгия

Автор:
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Гърция заяви, че не е открила доказателства за връзка на арестуваните вчера с предотвратения заговор за нападения в Белгия. Гръцката полиция извърши арести в Атина, след като белгийските власти издирват белгиец от марокански произход, който се укрива в Гърция.

Ние не идентифицирахме никого, свързан с белгийския заговор, сред хората, които задържахме, посочи пред Ройтерс високопоставен гръцки полицейски служител.

Според белгийския министър на правосъдието Коен Генс обаче арестите в Гърция не са дали възможност да бъде заловен точният човек.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44