Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Момченце на 4 години се възстановява в болницата в Сливен след падане от 3-ия етаж

Четиригодишно момченце от Нова Загора е настанено в Отделението по реанимация на Областната болница в Сливен след падане от 3-ия етаж на жилищна сграда. Детето е с лицево-челюстна травма, травма на корема и счупване на таза, съобщиха от лечебното заведение.

Заместник-директорът по медицинските дейности в болницата д-р Хрисант Хрисантов каза, че снощи на момиченцето е извършена успешна операция на корема.

Детето е било остовено без надзор от майка си за 5 минути, докато тя слязла да вземе дърва от мазето. В това време момченцето тръгнало да я търси, покатерило се на терасата и паднало.

Злополуката е нещастен случай, майката се е грижила добре за детето, коментираха от полицията. За случая е уведомена сливенската Окръжна прокуратура.

Според лекарите в момента пострадалото дете е контактно и е в добро общо състояние.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44